Σιροπιαστές μπουκίτσες κατευθειάν από τη Θεσσαλονίκη!
Υλικά
Για το σαραγλί:
14 φύλλα κρούστας
270 γρ. βούτυρο, λιωμένο +extra για το βουτύρωμα του ταψιού
150 γρ. καρύδια, θρυμματισμένα
150 γρ. φιστίκια Αιγίνης, θρυμματισμένα
1 κ.γ. κανέλα, τριμμένη
Για το σιρόπι:
500 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
300 ml νερό
50 γρ. μέλι
1 στικ κανέλας
Χυμό και φλούδες από ένα πορτοκάλι
- ΘΕΡΜΙΔΕΣ295kcal15%
- ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ3.9g8%
- ΥΔΑΤΑΘΡΑΝΚΕΣ33.8g13%
Εκτέλεση
#tsoulotip:
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.