Ένα διαφορετικό ριζότο με το αγαπημένο μας λαχανικό που είμαι σίγουρος πως θα το λατρέψετε. Ο σεφ Γιώργος Τσούλης προτείνει για κυρίως πιάτο, vegetarian, ριζότο κολοκύθας, κατάλληλο για την εποχή.
Υλικά
350 γρ. ψητή σάρκα κολοκύθας, περασμένη από το μύλο λαχανικών
300 γρ. ρύζι arborio
40 γρ. βούτυρο, παγωμένο
50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
50 γρ. σταφίδες
700 ml ζωμό λαχανικών
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
1 κ.τ.σ. extra γεύση λαχανικών
50-100 ml λευκό κρασί
1/4 κ.τ.γ. μοσχοκάρυδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Για το σερβίρισμα:
100 γρ. φουντούκια
- ΘΕΡΜΙΔΕΣ653kcal33%
- ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ18.2g36%
- ΥΔΑΤΑΘΡΑΝΚΕΣ86.1g33%
Εκτέλεση
#tsoulotip:
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.