Όλοι είμαστε έστω και λίγο sushi lovers. Και δεν είμαστε, θα μας κάνει ο σεφ Γιώργος Τσούλης αφού μας μαθαίνει εύκολο να φτιάξουμε sushi στο σπίτι. Ιαπωνικό, παραδοσιακό φαγητό, το λεγόμενο ψάρι ωμό τυλιγμένο σε φύκια. Must try.
Υλικά
Για το ρύζι:
400 ml νερό
250 γρ. ρύζι
3 κ.σ. rise vinegar
2 κ.σ. mirin
2 κ.σ. κρυσταλλική ζάχαρη
Αλάτι
Για τη γέμιση:
400 γρ. καβούρι σουρίμι σε λεπτές φέτες
300 γρ. μαγιονέζα
4 φύλλα φύκι νόρι για sushi
3 κ.σ. sweet chili sauce
2 κομμένα αβοκάντο σε κάθετες φέτες
2 μεγάλα κομμένα καρότα σε στικς
2 κόκκινες κομμένες πιπεριές σε στικς
1 μεγάλο κομμένο αγγούρι σε στικς
- ΘΕΡΜΙΔΕΣ500kcal25%
- ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ4.7g9%
- ΥΔΑΤΑΘΡΑΝΚΕΣ54.1g21%
Εκτέλεση
#tsoulotip:
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.