Ο σεφ Γιώργος Τσούλης για άλλη μια φορά ήρθε να ανατρέψει τα δεδομένα με μια ακόμα ιδιαίτερη συνταγή. Μοσχαράκι γιουβέτσι με σοκολάτα. Μια συνταγή special που συνδυάζει την παραδοσιακή γεύση με την πρωτοτυπία. Must try.
Υλικά
1 κιλό μοσχάρι νουά κομμένο σε κομμάτια σε μέγεθος αυγού
50 γρ. ψιλοκομμένη κουβερτούρα
1-1,5 lt νερό
5-6 κ.σ. ελαιόλαδο
5 ντομάτες τριμμένες
2 κύβοι για βοδινό χωρίς αλάτι
2 στικ σέλερι ψιλοκομμένα
2 φύλλα δάφνης
1 σκ. σκόρδου ψιλοκομμένη
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
½ κιλό κριθαράκι μέτριο
¼ κ.γ. κανέλα σε σκόνη
¼ κ.γ. γαρύφαλλο σε σκόνη
Πιπέρι
Για το σερβίρισμα:
Τριμμένη γραβιέρα
- ΘΕΡΜΙΔΕΣ594kcal30%
- ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ43.3g87%
- ΥΔΑΤΑΘΡΑΝΚΕΣ57.3g22%
Εκτέλεση
#tsoulotip:
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.