Κοτόπουλο με μαστίχα και κάρυ σε φωλιά κανταϊφιού
Μία αρωματική συνταγή που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Ο Σεφ Γιώργος Τσούλης προτείνει μια ιδιαίτερη συνταγή με κοτόπουλο. Κοτόπουλο με κάρυ και μαστίχα σε φωλιά κανταϊφιού. Το απόλυτο κυρίως πιάτο.
Υλικά
400 γρ. κανταΐφι
500 γρ. κοτόπουλο μπούτι, κομμένο σε κύβους
½ κ.γ. κάρυ σε σκόνη
½ κ.γ. κουρκουμά
15 ml λικέρ μαστίχα
50 ml ούζο
300 ml κρέμα γάλακτος
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Για το άλειμμα του κανταϊφιού
Ηλιέλαιο
Για το σερβίρισμα
Μαυροσούσαμο
- ΘΕΡΜΙΔΕΣ602kcal30%
- ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ42.1g84%
- ΥΔΑΤΑΘΡΑΝΚΕΣ41.9g16%
Εκτέλεση
#tsoulotip:
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.