Γλυκιά πατσαβουρόπιτα με φυστίκι Αιγίνης
Υλικά
200 γρ. βούτυρο, λιωμένο
Για τη γέμιση
200 γρ. ανθότυρο
250 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
200 ml. γάλα
250 γρ. γιαούρτι
½ κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
100 ml. ηλιέλαιο
½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ
3 αυγά
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
310 γρ. φυστίκι Αιγίνης, τριμμένο
Για το σιρόπι
300 ml νερό
250 γρ. ζάχαρη
Χυμός από 1 πορτοκάλι
- ΘΕΡΜΙΔΕΣ972kcal49%
- ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ23.2g46%
- ΥΔΑΤΑΘΡΑΝΚΕΣ94.3g36%
Εκτέλεση
Για τη γέμιση
Για το σιρόπι
#tsoulotip:
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.