Μπιφτέκια κοτόπουλου με βρώμη

Νόστιμα και υγιεινά μπιφτέκια κοτόπουλου με βρώμη για το μικρό σας, με αγάπη από τον chef Γιώργο Τσούλη!
#tsoulotip:
 Αν δε θέλουμε να έχουμε πολύ έντονη την υφή της βρώμης, μπορούμε πρώτα να την πολτοποιήσουμε στο πολυκοπτικό, ώστε να πάρουμε μια υφή σαν αλεύρι.

 
Τεμαχια12
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ20λ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ1/5

Υλικά

800 γρ. κιμάς κοτόπουλου
1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
1 πρέζα πιπέρι
150 γρ. βρώμη
Ελαιόλαδο 

Εκτέλεση

1.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190°C, στις αντιστάσεις πάνω- κάτω.
2.
Αδειάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ, τα ανακατεύουμε φορώντας γάντια μιας χρήσης και πλάθουμε σε μπιφτέκια. Τα τοποθετούμε σε ταψί του φούρνου που έχουμε στρώσει λαδόκολλα, και ψήνουμε για 15-20 λεπτά.
3.
Όταν είναι έτοιμα, σερβίρουμε.